Corrigerende/Afslankmassage

Deze corrigerende/afslankmassage is niet bedoeld om af te vallen van vet, maar ik kan u wel bijstaan tijdens het afvalproces om u lekkerder in uw vel te laten zitten. Vaak zien we als we veel afvallen dat de huid slapper wordt en je nog niet het lichaam bereikt die u graag wilt, tijdens deze behandeling gaan we kijken wat we daar aan kunnen veranderen.

Iedereen kent het wel, de kleine kuiltjes in uw bovenbenen. Met name vrouwen lijden hieronder omdat cellulitis wordt veroorzaakt door een vrouwelijk hormoon. Meer dan 80% van de vrouwen hebben er last van. Deze kuiltjes ontstaan omdat het bindweefsel verhardt en verkleefd. Heel vervelend maar anders dan veel mensen denken is er wel degelijk iets aan te doen.

Tijdens deze massage ga ik vooral in op het bindweefsel. In de 10 behandelingen van ongeveer 30 minuten wordt er één deel van het lichaam naar keuze aangepakt. Het bindweefsel wordt losgemaakt waardoor afvalstoffen en vocht worden afgevoerd. Hierdoor zal de huid strakker worden en zult u centimeters verliezen en er dus slanker en strakker uitzien, U kunt tot wel 10 centimeter verliezen maar dit is erg persoonlijk. Omdat de afvalstoffen worden afgevoerd zult u zich ook energieker voelen.

Dit is geen complete lichaamsmassage. Deze behandeling is een kuur van 10 behandelingen. In het begin zal dit 1 keer per week zijn en daarna 2 keer per week.

Per kuur wordt het lichaamsdeel naar keuze voor 10 keer behandeld. U kunt hierbij kiezen uit de zone 1: buik/heup, zone 2: benen/billen, zone 3: billen/onderrug. Bij elke kuur zit er ook lichaamspakking die het afslankproces versnelt. Hierdoor kunt u één tot twee kledingmaten verliezen. Voor het beste resultaat is het wel belangrijk om elke dag genoeg water te drinken, met name voor en na de massage.

Deze massage is vrij pittig omdat er op het bindweefsel gewerkt wordt. Ik zal met de handen gaan werken en afwisselen met cups die nog dieper op het bindweefsel ingaan. Twijfelt u of u de pijn aankan dan kunt u contact met mij opnemen: u kunt dan een afspraak maken om voor een paar minuten te ervaren hoe deze massage aanvoelt. Daarna kunt u de beslissing nemen of u ermee verdergaat of niet. Onthoud wel dat de gevoeligheid van de massage minder word naarmate u meer behandelingen heeft gehad.

Bent u dus bezig met afvallen of niet tevreden over u lichaam probeer dan een kuur en wij gaan samen kijken of ik kan helpen zodat u zich weer lekker in uw vel voelt.

Goed voor:                              

 • Corrigeren van het lichaam
 • Cellulitis
 • Meer resultaat zien

Voordelen corrigerende/afslankmassage:

 • De huid word strakker
 • U zult er slanker uitzien
 • Geen/minder cellulitis
 • Doorbloeding word gestimuleerd
 • Los bindweefsel
 • Afvalstoffen worden afgevoerd
 • Meer energie

Voor het beste resultaat is mijn advies om deze behandeling in een kuur van 10 behandelingen te doen. Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf te kijken hoeveel u er nodig denkt te hebben en wanneer u tevreden bent. U kunt dan de behandeling online boeken van 30 minuten. Wilt u wel meteen de kuur van 10 behandelingen dan betaald u in één keer het volle bedrag. Als u hier voor kiest is het bedrag €315,00 in plaats van €350,00. U krijgt dan dus 1 behandeling gratis. 

Beschikbaar in:

 • 30 minuten = €37,50
 • 1 Kuur = 10 behandelingen van 30 minuten €315,00 Hiervoor kunt u mijn mailen naar info@massagepraktijkinanna.nl dan ontvangt u een factuur.  
 •