Kristal – Edelsteen massage

Wanneer iemand bij mij in de praktijk komt valt er direct één ding op. Ik ben gek op edelstenen. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien maar ik geloof ook zeker in de werking van stenen.

De kristalmassage kan gegeven worden in combinatie met een ontspanningsmassage of een sportmassage. Tijdens de massage worden er stenen op het lichaam gelegd, die ik intuïtief zal uitkiezen. In plaats van de standaard warme hotstone’s gebruik ik verwarmde bergkristal, rozenkwarts en amethist. Dit wordt ook wel “de gouden driehoek” genoemd, omdat deze stenen elkaar versterken.

U zult mij nooit horen zeggen dat mijn stenen u van klachten zullen afhelpen. Wel kan de steen inzicht geven in wat u nodig heeft of een handvat bieden om te bereiken waar u naartoe wilt. 

Elk persoon is verschillend en dat is met de stenen net zo. Alles om ons heen heeft een ‘frequentie’ (trilling), en stenen dus ook. Daarom heeft elke steen ook een eigen werking. Wat u zult ervaren zal dan ook erg persoonlijk zijn. U kunt zich erg ontspannen en relaxed voelen, maar het kan ook gebeuren dat er juist iets loskomt en u emotioneel wordt. Dit is allemaal goed. Tijdens de massage worden er verschillende stenen op het lichaam en uw chakra’s neergelegd. Dit kan op elke chakra zijn, of alleen op de punten waar het nodig is.

Wilt u graag ervaren wat de werking van stenen kan zijn dan is dit de perfecte behandeling. Na de behandeling kunt u een kaartje meekrijgen met welke stenen er zijn gebruikt. U kunt dan thuis rustig nakijken wat de stenen betekenen. 

Goed voor:                              

  • – Ontspanning/Klachten
  • – Terug in balans komen
  • – Bij lichamelijke pijn

Voordelen Kristal – Edelsteen Massage:

  • – Ontspannen
  • – Meer kennis van stenen

Beschikbaar in: