Littekenmassage

Deze littekenmassage is voor iedereen geschikt. De massage is niet alleen voor nieuwe littekens maar ook zeker voor oude. Bijna iedereen heeft wel ergens een litteken klein of groot. Littekens kunnen een negatief effect hebben op het zelfvertrouwen, maar kunnen ook zorgen voor lichamelijke klachten, hoe klein het litteken ook is. Zodra een litteken geneest vormt zich littekenweefsel wat bestaat uit bindweefsel. Dit kan na een poos gaan verkleven en hier kunnen vervellende complicaties uit voorkomen. Het litteken kan  heel strak gaan staan of pijnlijk worden.

Tijdens deze massage ga ik aan de slag met het litteken. Met een speciale techniek kunnen verkleefde littekens weer los gemaakt worden. Het litteken wordt hierdoor mooier maar de klachten kunnen ook snel verminderen.  

Bent u net geopereerd? Of is uw oude  litteken verhard, verdikt, verkleurd of verkleefd? Stoort u zich eraan of is het litteken pijnlijk geworden? Boek dan snel. Deze massage kan al vanaf het moment dat het litteken net dicht is. Ook kan deze massage op elk soort litteken dus ook brandwonden.

Goed voor:                              

  • – Oude/nieuwe littekens
  • – Verkleefde/pijnlijke littekens

Voordelen Littekenmassage:

  • – Lichamelijke klachten verminderen
  • – Het litteken wordt mooier
  • – Doorbloeding wordt verbeterd

Beschikbaar in: