Wie ben ik?

  • Ik ben Helen, 30 jaar, en ik ben de oprichtster van Massagepraktijk InannaMijn praktijk is gevestigd in Nijkerk. Mijn passie heeft altijd bij het masseren gelegen.

Voordat ik met Inanna voor mijzelf ben begonnen heb ik in verschillende grote sauna’s gewerkt, waardoor ik ondertussen al meer dan 8 jaar ervaring heb in de wellnessbranche. In die tijd heb ik mij met veel passie gefocust op masseren. Ik heb van veel mensen mogen leren en bovendien heb ik zelf ook mensen mogen trainen.

Wat mij aanspreekt bij het masseren is niet alleen om het lichaam te leren kennen, maar om ook mijzelf beter te leren kennen en te ontwikkelen. Ik vind het fijn om met mijn handen te werken en daarbij mensen te ondersteunen bij hun klachten, of te helpen ontspannen. Of het u nu gaat om de balans in lichaam en geest terug te vinden, puur te ontspannen, of juist blessures en stijve spieren te verhelpen; ik zie het als een uitdaging om u tevreden uit mijn praktijk te zien vertrekken.

Omdat elk lichaam anders is zijn er veel verschillende technieken nodig om deze te behandelen. Na diverse specialisaties te hebben gedaan, zoals hoofdpijnmassage, lage-rugmassage, en fibromyalgie, heb ik er voor gekozen om ook de sportmassage te gaan beoefenen. Hierdoor kan ik een goede klachtgerichte massage aanbieden voor sporters, maar ook voor mensen die veel staan of zitten. Daarnaast geef ik ook de hamambehandeling, een Turks badritueel die ik in mijn praktijk op een droge manier uitvoer. Ik ben altijd erg enthousiast en gemotiveerd om nog meer nieuwe massagetechnieken te leren en aan te bieden in mijn praktijk. Ik heb vrijwel altijd wel nieuwe cursussen en opleidingen in mijn agenda staan. Voor meer informatie over de huidige en toekomstige mogelijkheden kijkt u onder het kopje “Massages”.

Mijn missie is om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met een zorgzame massagebehandeling: ik wil deze mensen laten ervaren dat massage niet alleen maar prettig is maar ook erg goed is voor lichaam en geest. Massage kan veel meer zijn dan enkel ontspanning.

Massagepraktijk Inanna:   I do what is best for YOU.