Voetmassage

Een voetmassage is een ideale behandeling om ontspanning te vinden. Uw voeten krijgen behoorlijk wat te verduren: uw legt er dagelijks heel wat meters mee af. Aan het eind van de dag kunnen ze daardoor behoorlijk moe zijn. U kunt echter ook daadwerkelijk pijn ervaren. Onder uw voet of ergens in het lichaam: uw hoofd, rug, buik. Misschien kampt u met allerlei emoties: boosheid, stress, verdriet, angst. Deze zetten zich ongemerkt vast in het lichaam. 

In de voeten zitten drukpunten die in verbinding staan met alle  spieren, weefsels en organen in het lichaam. Door ze regelmatig te masseren ontstaat een betere doorbloeding, worden blokkades opgeheven en kan de energie weer vrij door het lichaam stromen. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd, wat vervolgens zorgt voor een betere stofwisseling, het optimaal functioneren van de organen in het lichaam, en uiteindelijk een fijner gevoel.

Daarbij werkt een voetmassage ook positief voor uw geest. Een voetmassage is bedoeld om ontspanning te geven, via de voeten werkt die ontspanning door op het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert de energiestromen in het lichaam. Tijdens de massage focust u zich op uw eigen lichaam: u komt terug in het hier en nu en de dagelijkse zorgen verdwijnen naar de achtergrond. Daarom is een (voet)massage een prima remedie tegen stress. Alle gedachtes en zorgen glijden van u af en dat geeft uw lichaam de kans zich te herstellen. Genoeg redenen dus om u voeten een keer extra aandacht te geven met een heerlijke voetmassage.

Deze voetmassage is bedoeld voor de ontspanning: het is dus geen voetreflexmassage. Wel worden er een aantal van deze punten meegenomen.

Goed voor:                                                       

  • – Ontspanning
  • – Verlichting van lichamelijke klachten

Voordelen Voetmassage:

  • – Verbeterd de doorbloeding
  • – Bevordert je nachtrust
  • – Massage zonder olie

Beschikbaar in: