Gezichtbehandeling

Tijdens deze gezichtsbehandeling ligt de nadruk op de massage van nek, schouders, decolleté, gezicht en hoofd. Deze behandeling werkt ontspannend, maar bovendien zal de huid ook weer gevoed worden. De huid zal zacht aanvoelen en er beter uitzien. In de behandeling worden  producten gebruikt van Lancaster, Collistar, Dr.Van der Hoog, Olaz, Total effects, en speciaal voor de man een mannenlijn.

In de drukke tijd van tegenwoordig vergeten we vaak aan onszelf te denken. Daar hoort het gezicht dus ook bij. We denken er niet meer aan of we doen het even snel. Maar we vergeten hoe belangrijk het eigenlijk is. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en dient als bescherming tegen al het vuil van buitenaf. Als dit vuil niet goed van de huid wordt verwijderd zorgt dat voor een verslechterde huidkwaliteit.

De behandeling begint al ontspannen met lekker warme kompressen. Nadat de huid verwarmt is wordt de huid gereinigd met een oppervlaktereiniging doormiddel van een milk. Dit verwijderd het zichtbare en onzichtbare vuil op de huid. Daarna komt de dieptereiniging met een scrub: dit reinigt dieper in de poriën en verwijdert de bovenste huidlaag waardoor producten daarna beter opnemen en de huid zacht aan zal voelen. Hierna heeft u bij de 30 minuten behandeling de keuze tussen onzuiverheden verwijderen of een massage van decollete gezicht bij de 60 minuten krijgt u deze allebei. Kiest u voor de onzuiverheden dan worden zoveel mogelijk onzuiverheden waar u last van hebt verwijderd. Kiest u voor de massage dan begint de echte ontspanning, een uitgebreide massage van decolleté, gezicht, en hoofd. Hierbij worden de spieren in het gezicht gemasseerd waardoor de bloedcirculatie gestimuleerd wordt en spieren ontspannen. Dit kan dus zeker helpen bij bepaalde soorten van aangezichtspijn. In overleg kan dit ook gecombineerd worden met een bindweefselmassage. Dit is om het bindweefsel los te maken en rimpels te voorkomen.

Na de onzuiverheden of de massage komt er nog een masker bij: dit is een kleimasker die de huid voedt maar ook nog extra reinigt. Tijdens het masker heeft u daarnaast de keuze uit een hoofd of handenmassage. Als afsluiting van de behandeling krijgt u een oogcrème en een dagverzorgingscrème. Deze voeden en hydrateren de huid waardoor u er weer een tijd tegenaan kunt.

Goed voor:                                                

  • – Ontspanning
  • – Aangezichtspijn
  • – Huidklachten

Voordelen Gezichtsbehandeling:

  • – De huid wordt verzorgd en gevoed
  • – U krijgt een schone huid terug
  • – Spieren ontspannen
  • – Doorbloeding wordt gestimuleerd

Deze behandeling is te boeken in twee varianten: 30 minuten = €32,50 en 60 minuten = €62,50

30 minuten  houdt in: een reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen of een massage, masker, dagverzorging
60 minuten houdt in: een reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, massage, masker, dagverzorging       

  •