Handreflex Massage

We gebruiken onze handen de hele dag maar geven ze nooit een beetje extra aandacht. Met de handreflex massage doe ik dat voor u. De handen worden uitgebreid gemasseerd en krijgen de aandacht die ze verdienen en nodig hebben.

In de handen zitten bepaalde drukpunten, ook wel reflexzones genoemd, die het lichaam weerspiegelen van binnen en van buiten. De reflexzones staan via zenuwen en energiebanen in contact met verschillende lichaamsdelen. Wanneer het lichaam gespannen is kan dit dus terug te vinden zijn in de handen. Deze plekken krijgen dan ook iets meer aandacht. Door met deze drukpunten te werken kunnen bepaalde klachten in het lichaam van bijvoorbeeld organen verzacht worden. Daarbij valt te denken aan hoofdpijnklachten, darmklachten, spier- en gewrichtspijn, slapeloosheid, en stressgerelateerde klachten.

Deze massage is daarom niet alleen ontspannend maar kan ook zeer effectief zijn. Ondanks dat ik bij deze behandeling alleen de handen zal masseren heeft dit invloed op het hele lichaam en de geest. Het harmoniseert het lichaam door het zelfgenezend vermogen en de weerstand te verhogen.

De handen worden altijd erg onderschat maar de reacties op een handmassage zijn altijd erg positief. Na deze massage voelt u zich algeheel ontspannen.

Goed voor:                                                

  • – Mensen die niet lichamelijk gemasseerd kunnen worden of niet kunnen liggen
  • – Pijn in de handen
  • – Vermoeide handen

Voordelen Handreflex massage:

  • – Zelfgenezend vermogen wordt verhoogd
  • – Handen voelen soepeler

Beschikbaar in: