Lomi-Lomimassage

Vergeet alles wat je weet over massages, de bijzondere Lomi Lomi massage komt namelijk niet in de buurt van een traditionele of klassieke massage. De Lomi Lomi komt oorspronkelijk uit Hawaï waar hij overgaat van generatie tot generatie en vaak wordt gegeven op het punt van een nieuwe gebeurtenis. Met deze massage gaat het voornamelijk om de twee zaken Harmonie en Liefde. Dit omdat dit bij veel mensen uit balans is. Deze massage wordt ook wel de dansende massage genoemd en dit komt door de rustige ritmische massagebewegingen die vergeleken kunnen  worden met de golven van de oceaan. De massage bestaat uit mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd. Zo kan het lichaam tijdens de massage alle zorgen en gedachten laten varen die eventuele stress en spanningen opleveren.

Hoewel de massagetechnieken er mild uitzien en zonder veel krachtsinspanning worden gegeven, heeft de Lomi-Lomimassage toch een diepe inwerking. De nadruk van de behandeling ligt op ontspanning en het wegnemen van angsten, ergernissen en andere negatieve emoties. Energieblokkades worden opgeheven, spanning in het lichaam spoelt weg en de natuurlijke energiestroom in het lichaam wordt gestimuleerd. Daarnaast heeft het een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Het lichaam wordt rustig en komt in het eigen harmonische, natuurlijke ritme.Op mentaal gebied kan een Lomi-Lomimassage helpen wanneer u last heeft van stress of een trauma. Op fysiek niveau kan de Lomi-Lomimassage helpen bij het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop en het verbeteren van de afvoer van gifstoffen. Zowel uw lichaam als geest zullen dus opknappen van deze heerlijke massage.

Wanneer u enorme behoefte hebt aan ontspanning, zal een Lomi-Lomimassage zeker bijdragen aan een moment van rust. Na de Lomi-Lomimassage voelt u zich als herboren.

Goed voor:                                                

  • – Stress
  • – Spierspanning

Voordelen Lomi-lomimassage:

  • – Vermindert spierspanning
  • – Verbeterd de afvoer van afvalstoffen
  • – Verbeterd de doorbloeding
  • – Goed voor de huid
  • U voelt zich als herboren
  • – Spierspanning

Beschikbaar in: